Warning: file_get_contents(cached/footer_cache_upd_new.html): failed to open stream: No such file or directory in /home/besttour/public_html/NEW/class/templator.class.php on line 869
Circuit avion Paris - 8 martie

 
/Franta/Paris/5585/Circuit-avion-Paris---8-martie.html http://circuit.besttourism.ro/Franta/Paris/5585/Circuit-avion-Paris---8-martie.html

Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Franta > Paris > Circuit avion Paris-8 martie

Circuit avion Paris - 8 martie


Franta, Paris , nopti
Paris Paris Paris Paris
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


Grup minim:
25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 30 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Servicii incluse:


transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE;
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel FRANCE VILLEeJUIF 3* sau similar;
tur panoramic de jumatate de zi cu autocarul;
croaziera pe Sena de o ora;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
insotitor roman de grup.

Precizari:


Nu sunt incluse:
taxele de aeroport: 150 EURO / persoana (pot suferi modificari);
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
asigurarea storno (optionala, polita storno se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

Suplimente:
Supliment camera single: 220 EURO
A treia persoana (copil sau adult, la cerere): 390 EURO

Excursii optionale:
Castelul Fontainbleau & Palatul Versailles: 120 EURO/ persoana (minim 20 persoane)
Castelele de pe Valea Lorei: 130 EURO/ persoana (minim 20 persoane)
Pretul include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup in limba romana, intrarile la obiectivele turistice.

Observatii:
● Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
● Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Franta conform standardelor proprii.
● Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
● Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
● Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana, respectiv autoritatile din Franta).
● Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari in programul de vizitare a anumitor obiective turistice.
● Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
● Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
● Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
● Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
● Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua.
● Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Itinerariu

• Ziua 1 (05.03) BUCURESTI – PARIS
Intalnire la ora 05:15 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni si plecare spre Paris cu compania Air France. Sosire la Paris la ora 09:15, transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu autocarul. Timp de 3 ore vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. 3*. Dupa tur, transfer si cazare la hotel FRANCE VILLEJUIF 3* sau similar. Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe renumita Champs Elysees.
• Ziua 2 (06.03) PARIS
Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa-amiaza, va propunem vizita individuala a celui mai mare muzeu de istorie si arta din Franta, Louvru. Astazi (06 Martie 2016), fiind prima duminica din luna, intrarea la Louvru este gratuita.
• Ziua 3 (07.03) VALEA LOIREI (optional)
Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, in timpul careia vor fi vizitate castelele Chenonceaux si Amboise. Seara, cazare la hotel in Paris.
• Ziua 4 (08.03) PARIS
Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa o scurta pauza de pranz, continuam cu plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (exterior). Seara, va invitam la o frumoasa croaziera pe Sena pentru a incheia intr-un mod placut aceasta zi de 8 Martie.
• Ziua 5 (09.03) FONTAINBLEAU SI VERSAILLES (optional)
Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainebleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei) si Palatul Versailles sau timp liber pentru plimbari individuale, cumparaturi sau diverse vizite propuse de insotitorul de grup, precum Domul Invalizilor, locul unde se afla mormantul marelui Napoleon. Tot aici, pasionatii pot vizita un interesant si cuprinzator muzeu al armelor. Dupa o scurta pauza de cafea la una din cochetele cafenele, puteti urca in Turnul Eiffel pentru a admira Parisul de la inaltime.
• Ziua 6 (10.03) PARIS – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru vizita si cumparaturi in renumitul cartier La Defense. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Air France cu plecare spre Bucuresti la ora 19:10. Sosire la ora 23:00.Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata