display:none /Germania/Dresda/6253/circuit-Dresda-Cehia---Germania-Avion-2019/374666.html http://circuit.besttourism.ro/Germania/Dresda/6253/circuit-Dresda-Cehia---Germania-Avion-2019/374666.html 13.sep.2019 Oferta actualizata in: 15.oct.2018 display:none

398 398

EUR Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Germania > Dresda > circuit Dresda Cehia-Germania Avion 2019

Cehia - Germania Avion 2019


Germania, Dresda Cehia, Praga , 4 nopti
Dresda Praga Dresda Praga Praga Dresda
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


În această călătorie avem ocazia să descoperim:
Praga – Dresda – Karlstein – Karlovy Vary

Servicii incluse:


• Bilet avion Bucuresti – Praga si retur;
• Programul este de tip City Break(Atentie, locurile sunt limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al caror ghid va insoti si turistii sositi cu avionul.
• 4 cazari la hotel de 3-4*in functie de hotelul solicitat;
• 4 mic dejun;
• Transfer aeroport - hotel - aeroport
• ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a pana in ziua a 4-a inclusiv, in rest asistenta turistica.

Precizari:


Nu sunt incluse in pret:
• Intrările la obiectivele turistice(inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
• Transportul local in Praga
• Excursiile opționale pentru grup de minim 25 persoane; Autocarul deserveste grupul si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri.

Suplimente si reduceri:
• Supliment de single 95 €
• Reducere copil 6-12 ani - 20 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti
• Reducere a 3-a persoana in camera 15 €.
• Supliment hotel 4* in Praga - 36 €/pers./4 nopti

Conditii de plata:
✓ Avans 25 % la inscriere;
✓ Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii

✓Oferta este valabila pana la 30.04.2019.


Itinerariu

• Ziua 1. București – Praga
Călătoria noastră începe din aeroportul Otopeni de unde ne imbarcam pentru zborul spre Praga. Dupa aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer si deplasare catre hotel. Cazare in Praga la hotelul solicitat, de 3* sau de 4* .
• Ziua 2. Praga – Oraşul de Aur
Orașul turlelor, Praga egalează Parisul în frumusețe și eleganță, iar berea sa este considerată de către milioane de oameni ca fiind cea mai bună din lume. Mergem la Catedrala St. Vitus, un simbol al orașului a cărei construcție a durat 600 de ani, apoi la Castelul Praga, care pare desprins din cărțile cu povești. Potrivit Guinness World Records, este cel mai mare castel medieval din lume, având 570 de metri lungime, aproximativ 128 lățime și o suprafață totală mai mare decât șapte terenuri de fotbal. Ne plimbăm pe lângă numeroasele statui de pe Podul Carol, probabil cel mai romantic loc din Capitala cehă, punct de întâlnire pentru îndrăgostiți și promenada favorită a localnicilor. Facem un popas în Piața Orașului Vechi pentru a admira cladirea Primariei si faimosul Turn cu Ceas, situat pe zidul sudic al primăriei. Monumentul exercită o puternică atracție asupra turiștilor, acest lucru datorându-se faptului că de fiecare dată când sunt anunțate orele are loc un adevărat spectacol animat care atrage ca un magnet privirile tuturor celor care se afla în apropiere, aceștia neîncetând niciun moment să filmeze sau să fotografieze spectacolul oferit zilnic timp de 12 ore de bătrânul orologiu.
Dupa – amiaza, program liber in Praga pentru vizite individuale. Opțional va propunem sa participati la o croazieră pe Vltava, o experiență de neuitat, în cadrul căreia vom admira peisajul citadin dintr-o altă perspectivă. Plutim agale pe sub Podul Carol, pe deasupra căruia ne-am plimbat în tihnă mai devreme, apoi vedem panoramic castelele de pe malurile apei care vor părea cu atât mai impozante privite de aici. La bordul vasului vom privi cum luminile orașului se aprind una câte una odată cu lăsarea
serii. Fermecătoarea Praga nu se vede, se simte! Seara ne intoarcem la hotelul nostru din Praga. Cazare.
• Ziua 3. Praga – Karlstein – Karlovy Vary
După ce am vizitat principalele atracții din Praga, ne-a mai rămas o zi întreagă în care să ne bucurăm în voie de o plimbare și să descoperim locuri noi și fascinante ce se ascund într-unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale Europei. Praga ascunde locuri fascinante, mai puțin cunoscute de turiști. Pune pe lista ta de vizite Muzeul de Alchimie, locul în care istoria și mitul se întrepătrund, Muzeul Franz Kafka, plin de ciudățeniile existențialiste caracteristice autorului “Metamorfozei” și admiră opera de artă inspirată de John Lennon ce înfrumusețează un zid din Praga, încă de la moartea lui, în anul 1980. Restul zilei îl poți petrece cutreierând restaurantele și magazinele din oraș în căutarea suvenirului perfect.
Cei interesați pot face o excursie opțională la Castelul Karlstein. Cu arhitectura sa în stil gotic a fost construit în 1348 din ordinele Regelui Carol al IV-lea. Pentru a completa călătoria cu o experiență inedită, vizităm Karlovy Vary, una dintre cele mai celebre și fermecătoare stațiuni balneare ale Cehiei, ideală fie că vrem să ne răsfățăm cu o oră la SPA, fie că dorim să facem o plimbare intr-un orășel frumos din vestul Boemiei, al cărui peisaj îmbină străduțele întortocheate, clădirile colorate în stilul caracteristic Boemiei și priveliștea dealurilor împădurite ce înconjoară frumosul oraș, ținându-l parcă ascuns. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, catre luxosul hotel Pupp, fara a “neglija” numeroasele
magazine de suveniruri intalnite in cale. Intoarcere la Praga pentru cazare la acelasi hotel.
• Ziua 4. Praga - Dresda
Timp liber in Praga sau excursie optionala in Germania la Dresda. Pornim la drum, ne așteaptă Dresda, inima culturală a Saxoniei, un oraș care a reușit să renască din ruine după devastatoarele bombardamente din 1945, în al II-lea Razboi Mondial. De altfel, multe dintre clădirile emblematice ale Dresdei au fost reconstruite după schițe și picturi și redeschise abia în anii ’70-80. Mergem în Theaterplatz unde ne întâlnim cu unul din aceste monumente restaurate. Casa Operei Semper gazduiește astăzi una dintre cele mai renumite orchestre din lume, Orchestra de Stat din Dresda. În periplul nostru, încercăm să acoperim cât mai multe obiective. Complexul muzeal Zwinger în stil baroc, cu mai multe galerii și pavilioane de expoziție; Rezidenzschloss, palatul regal neorenascentist cu al sau turn de 100 m, Hausmannstur; Superbele terase și grădini Bruhlsche Terasse, loc de promenada pentru localnici; Kreuzkirche, o catedrală superbă în care cântă corul de băieți Dresden Kreuzchor, cunoscut în toată lumea. Dacă timpul ne mai permite, zăbovim câteva minute pe Prager Strasse, inima comercială a Dresdei, unde e loc de shopping și de savurat o cafea. Ne indreptam spre hotelul nostru din Praga.
• Ziua 5. Praga – București
Transfer la aeroportul din Praga pentru zborul spre Bucuresti.


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  
19.iul.2019 - 23.iul.2019 4 nopti avion
398 EUR
02.aug.2019 - 06.aug.2019 4 nopti avion 398 EUR
30.aug.2019 - 03.sep.2019 4 nopti avion 398 EUR
09.sep.2019 - 13.sep.2019 4 nopti avion 398 EUR


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata