/Grecia/Kalambaka/5976/circuit-Kalambaka-Circuit-Corsica-17-zile-autocar/364816.html http://circuit.besttourism.rohttp://circuit.besttourism.ro/Grecia/Kalambaka/5976/circuit-Kalambaka-Circuit-Corsica-17-zile-autocar/364816.html 22.aug.2018 Oferta actualizata in: 02.oct.2017 display:none

965 965

EUR Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Grecia > Kalambaka > circuit Kalambaka Circuit Corsica 17 zile autocar

Circuit Corsica 17 zile autocar


Grecia, Kalambaka Italia, Ragusa Italia, Sassari Italia, Venetia Ungaria, Gyor , 16 nopti
Italia Gyor Italia Kalambaka Italia Ragusa Venetia Gyor Italia Venetia Kalambaka Ragusa
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


Pret adult: 965 €
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).

Supliment single (inclusiv pe vapor) 535 є. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 є.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

La inscriere se achita integral sau minim 400 є.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Grup minim 25 turisti.

Hotel IL VIALETTO 3***- situat in Sardinia (Sassari). Camere cu 2 paturi, grup sanitar cu dus, TV, aer conditionat centralizat, frigider si WiFI gratuit.Demipensiune, fara bauturi incluse. http://www.bighotels.it/hotels/hotel-il-vialetto/sassari

CORSICA (Bastia, Napoleon,Bonifacio) - MALTA
SARDINIA (Cagliari, Sassari, Orisano, Santa Teressa) SICILIA (Siracusa,Taormina,Etna,Agrigento, Palermo) -VENETIA Turnul din PISA

Servicii incluse:


servicii ghid roman ;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi ; · 7 cazari cu demipensiune in Sardinia;
excursiile din zilele : 9, 10 si 12;
traversarea marilor cu vaporul ;
Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).

Precizari:


Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt.acestea.

Asigurarea medicala este obligatorie.


Itinerariu

• ZIUA 1 Luni, ora 06
Prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu - Ruse, traversarea Bulgariei.

Cazare in Kalambaka (Grecia).
• ZIUA 2 (mic dejun)
In Kalambaka (deplasare prin Kastraki)-vizita o manastire suspendata, apoi popas la Zindros–centru de comercializare si con-fectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare la Igoumenitsa.Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu vaporul.

Cazare pe vapor.
• ZIUA 3 (mic dejun)
Deplasare pe ruta Taranto–Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu vaporul. Deplasare la Taormina (Amfiteatrul grec in exterior, plimbare pe Corso Umberto).

Cazare in Ragusa (Sicilia).
• ZIUA 4 (mic dejun)
Joi, optional, croaziera in Insula Malta (135 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € - daca se achita in excursie). Include taxe portuare, transport autocar (hotel–vapor-hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.

Cazare in Ragusa.
• ZIUA 5 (mic dejun)
Urcare cu autocarul la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina (optional - urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).Deplasare la Siracusa unde se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec).

Cazare in Ragusa.
• ZIUA 6 Sambata (mic dejun)
La Agrigento - vizita Valea Templelor. Deplasare la Montreale (langa Palermo) - vizita Catedrala. Tur Palermo cu ghid local pe ruta: Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Timp liber in Palermo. Ora 17 - deplasare cu vaporul de la Palermo (Trapatini) la Cagliari.

Cazare pe vapor.
• ZIUA 7 (mic dejun)
Ora 6.30–sosire in Cagliari-vizita centrul si arena romana. Ora 10.30-deplasare la Barumini–vizita monumentele preistorice Nuraghe.Deplasare prin Orisano la hotel.Plaja si baie in mare.

Cina si cazare in zona Sassari–Costa Esmeralda (Sardinia).
• ZILELE: 8,9, 10, 11, 12, 13 Mic dejun, cina si cazare la hotel in zona Sassari-Costa Esmeralda (Sardinia). Plaja si baie in mare.
ZIUA 9 Excursie de ½ zi la Palau cu vaporul in arhipelagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera-se viziteaza Complexul Muzeal Giuseppe Garibaldi (unificatorul Italiei).

ZIUA 10 Excursie de ½ zi (cu popas in Sassari) la Alghero, optional, in functie de valuri–deplasare cu vaporasul la grotele lui Neptun sau plaja si baie in mare.

ZIUA 12 Excursie de ½ zi la.Olbia.

Excursiile din zilele : 9, 10 si 12 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare).
• ZIUA 14 (mic dejun)
Se traverseaza cu vaporul din Santa Teressa in Bonifacio si deplasare pe ruta Sartene-Propriano. La Ajaccio se viziteaza Casa Memoriala Napoleon. Deplasare la Bastia-se viziteaza centrul orasului.

Cazare in Bastia (Corsica).
• ZIUA 15 (mic dejun)
Ora 8-deplasare (4 ore) cu vaporul in Livorno. Vizita TURNUL din PISA.

Cazare in zona Padova-Venetia.
• ZIUA 16 (mic dejun)
In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor (exterior), Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12 – plecare din Piata Tronchetto.

Cazare in Gyor.
• ZIUA 17–Vineri (mic dejun)
Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, forma-litatile vamale,etc.),aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).Podul Rialto. Ora 12 – plecare din Piata Tronchetto.


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  
06.aug.2018 - 22.aug.2018 16 nopti autocar 965 EUR


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: luni, 06, august
Durata: 16 nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit: Circuit Corsica 17 zile autocar
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Pret/persoana in DBL:
965 EUR
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata