Warning: file_get_contents(cached/footer_cache_upd_new.html): failed to open stream: No such file or directory in /home/besttour/public_html/NEW/class/templator.class.php on line 869
Circuit autocar Grecia 2019

 
/Grecia/Kalambaka/6373/circuit-Kalambaka-Circuit-autocar-Grecia-2019/378676.html http://circuit.besttourism.ro/Grecia/Kalambaka/6373/circuit-Kalambaka-Circuit-autocar-Grecia-2019/378676.html

Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Grecia > Kalambaka > circuit Kalambaka Circuit autocar Grecia 2019

Circuit autocar Grecia 2019


Grecia, Kalambaka Grecia, Atena Grecia, Paralia Katerini Grecia, Evia , nopti
Grecia Paralia Katerini Grecia Atena Paralia Katerini Paralia Katerini Kalambaka Atena Atena Kalambaka Grecia Kalambaka
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


Plecare in 21.09.2019.

Puncte de interes ce vor fi atinse: Kalambaka – Atena - Pireu – Corint – Epidaur - Micene – Nafplio – Insula Eghina – Insula Evia - Paralia katerini – Salonic.

Servicii incluse:


Transport autocar
1 noapte cazare cu mic dejun in Kalambaka
2 nopti cazare cu mic dejun in centrul Atenei.
1 noapte cazare cu mic dejun in Evia
1 noapte cazare cu mic dejun in Paralia Katerini.
Tur de oras Salonic.
Tur de oras Atena si Portul Pireu.
Vizita la Meteora
Bilet ferry boat Agiokampos-Glifa

Precizari:


Tariful nu include:

Atentie: taxa de statiune se achita la receptia hotelului/vilei; aproximativ 0.50€-1.50€/camera/noapte;
Asigurarea medicala.
Asigurarea storno
Excursia in Peloponez
Excursia la Insula Eghina si Sf Nectarie
Excursia Manastirea Sf. Ioan Rusu
Intrarile la obiectivele turistice.


Supliment camera Single: 80% peste tariful unui loc in camera dubla/ tripla.Note ce tin de rezervare si buna desfasurare a programului

Note ce tin de formalitatile vamale

• Excursiile optionale precum si alte servicii turistice care nu sunt mentionate in “Tariful include “ vor fi achitate la agentie sau direct la hotel .

Agentia poate anula sau amâna efectuarea unei excursii în cazul în care nu se completeaz? num?rul minim de participanti sau conditiile meteo impun acest lucru, f?r? penalitate pentru turist/turisti.

Retragerea turistului/turistilor de la excursie nu este permis?. Schimbare nume turist 20 euro/persoana.

Retragerea turistului/turistilor de la excursie cu mai putin de 48 de ore înainte de ora de începere a excursiei atrage o penalizare de 100%. Cazul de neprezentare la locul de îmbarcare si la ora stabilit? duce la pierderea total? a sumei achitate.1.In momentul inscrierii se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a contractului, urmad ca diferenta sa fie achitata cu minim 20 de zile inainte de data plecarii.

Asezarea in autocar se va face in ordinea turistilor inscrisi pentru programul de mai sus!


Itinerariu

• Ziua I: Sambata 21.09.2019, Romania – Grecia.
Intalnire cu grupul in jurul orelor 21.00, conform tabelului de mai jos si traversarea Bulgariei (pe timpul noptii) - Grecia.

• Ziua II: Duminica 22.09.2019, Kalambaka.
Deplasarea catre Kalambaka cu vizita la Meteora . Seara sosire si cazare la Kalambaka.
• Ziua III: Luni 23.09.2019, Kalambaka - Atena
Dimineata ora 8.00 mic dejun, ora 09.00 plecare carte Atena . Ajungem in capitala Greciei si facem tur de oras cu autocarul, putand observa: Acropole, Partenon, Plaka, Agora antica, Thiseio, Templul lui Zeus Olimpianul, Poarta lui Adrian, Parlamentul si schimbarea garzii de onoare, resedinta Primului Ministru cu garda de onoare, Mormantul Soldatului Necunoscut, stadionul Olimpic Antic, statuia Lordului Byron, Academia, Universitatea si Biblioteca Nationala, respectivele opere ale renumitului Schiller, Portul Pireu, Stadionul Olimpic – Atena 2004, Stadionul Pacii si Prieteniei, vizita la Acropole (intrare optionala aprox 20 euro). Cazare in zona centrala a Atenei la hotel .Seara plimbare pe cont propriu in centrul orasului si cartierul Plaka, sau scurta incursiune pe dealul Licabet.
• Ziua IV: Marti 24.09.2019, Atena - Nafplio – Mycene – Epidaurus – Istmul Corint – Atena
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala in Peloponez.

Ora 08.00. Azi ne vom bucura de o frumoasa excursie intre doua mari, Ionica si Egee prin leaganul civilizatiei minoice. Peloponezul impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali), dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Nafplio – cel mai incantator oras din intregul Peloponez, farmecul sau irezistibil datorandu-se atat arhitecturii medievale din orasul vechi care dateaza din timpul ocupatiei venetiene, cat si castelelor impunatoare si a privelistii sale marine deosebite. Continuam cu Mycene – cel mai important sit istoric din Peloponez - si Epidaurus – al carui teatru antic, renumit pentru acustica sa impecabila, reprezinta unul dintre cele mai frumoase vestigii din intreaga Grecie. Scurt stop fotografic la Istmul Corint ce ne va oferi una dintre cele mai impresionante privelisti! (pret per persoana aprox. 30 euro). Retur si cazare hotel Atena.
• Ziua V: Miercuri 25.09.2019, ATENA Insula Eghina – Manastirea Sf.Nectarie Atena (OPTIONAL)- Insula Evia
Mic dejun. Timp liber la buna dispozitie sau optional, traversand cu feryboat-ul din portul Pireu, avem ocazia de a vizita Eghina, cea supranumita si insula fisticului, vom vedea zona centrala a capitalei insulei in port si Manstirea Sf.Nectarie, unde se afla moastele acestuia, locul unde Sfantul a trait ultima perioada din viata (tarif excursie aprox.30 eur). Intoarcere la Atena in jurul orelor 13.00 si plecare spre Evia ,seara cazare hotel Insula Evia.
• Ziua VI: Joi 26.09.2019, Insula Evia – Manastirea Sf. Ioan Rusu (OPTIONAL) - Paralia Katerini
Mic dejun . Ora 08.00 EVIA - A doua insula ca m?rime a greciei, Evia se evidentieaz? prin formele naturale iar soseaua care înconjoar? insula serpuieste fie pe coasta muntoas? fie în apropierea plajelor de o frumusete rar?. Foarte multe mân?stiri au fost construite pe Evia; Deplasare catre Paralia Katerini cazare la hotel - Relaxare – timp liber ;

• Ziua VII: Vineri 27.09.2019, Paralia Katerini – Salonic - Bucuresti
Dimineata ora 8.00 mic dejun, ora 09.00 plecare carte Salonic. Sosire in Salonic si vizita la Catedrala Sf.Dumitru, tur pietonal de oras impreuna cu ghidul insotitor, Piata Aristotel, Biserica Sf.Sofia, Mitropolia Grigorie Palama tur panoramic cu autocarul la Arca lui Galerius, Rotonda (Biserica Sf.Gheorghe), Universitatea Aristotel, Muzeul Bizantin, Muzeul de Istorie si Arheologie, Turnul de Telecomunicatii, Piata Aviatorilor, Biserica Panagia Chalkeon, etc. Bulgaria - Romania, Sosim in cursul serii (in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata