/Grecia/Paralia-Katerini/5819/circuit-Paralia-Katerini-Circuit-2017-autocar-Grecia-6-zile/363991.html http://circuit.besttourism.rohttp://circuit.besttourism.ro/Grecia/Paralia-Katerini/5819/circuit-Paralia-Katerini-Circuit-2017-autocar-Grecia-6-zile/363991.html

Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Grecia > Paralia Katerini > circuit Paralia Katerini Circuit 2017 autocar Grecia 6 zile

Circuit 2017 autocar Grecia 6 zile


Grecia, Paralia Katerini Grecia, Atena , nopti
Atena Paralia Katerini Paralia Katerini Atena Paralia Katerini Atena
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


GRECIA (ATENA, SALONIC, METEORA, DELFI, CAP SUNION)
Bulgaria (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo) 6 zile

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 115 €.

La inscriere se achita minim 150 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €.

Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul
neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor etc.
Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

Servicii incluse:


● servicii ghid roman;
● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
● excursia la Cap Sunion;
● excursiile la: Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.
● 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Precizari:


Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Itinerariu

• ZIUA 1–luni (de Paste–vineri)
Ora 06.15- prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min. in Veliko Trnovo,vizita Manastirea Rila) -Kulata (Grecia). Tur by night Salonic pe ruta: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare.
Cazare in Grecia (Katerini).
• ZIUA 2
Mic dejun. In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza una din manastirile suspendate, apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile - “Lupta dintre greci si persi”.Cazare in Atena.
• ZIUA 3
Mic dejun. Excursie la CAP SUNION (Templul lui Poseidon).Tur Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. TIMP LIBER IN ATENA. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi.
Cazare in Atena.
• ZIUA 4
Mic dejun. Optional(85 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 100 €-daca se achita in excursie), croaziera pe Marea Egee cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul-ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA-la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.
• ZIUA 5
Mic dejun. Deplasare la DELFI unde se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini. Cazare in Grecia (Katerini).
• ZIUA 6 - sambata (de Paste – miercuri)
Mic dejun. Plecare din Grecia prin Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale etc., aprox. ora 23, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord(Calea Grivitei-gura metrou-Muzeul CFR).


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata