/Grecia/Platamonas/6062/circuit-Platamonas-Circuit-Grecia-10-zile-avion/365246.html http://circuit.besttourism.rohttp://circuit.besttourism.ro/Grecia/Platamonas/6062/circuit-Platamonas-Circuit-Grecia-10-zile-avion/365246.html 28.aug.2018 Oferta actualizata in: 05.oct.2017 display:none

645 645

EUR Rezerva
Sau suna la 0735.314.742





Besttourism.ro > Circuit > Grecia > Platamonas > circuit Platamonas Circuit Grecia 10 zile avion

Circuit Grecia 10 zile avion


Grecia, Platamonas Grecia, Atena Grecia, Olympia Grecia, Kalambaka Grecia, Corfu Grecia, Salonic , 9 nopti
Salonic Atena Grecia Corfu Grecia Atena Salonic Salonic Kalambaka Kalambaka Grecia Atena
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


Pret adult: 645 €, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).

Supliment single: 180 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti au o reducere de 30 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Grup minim 25 turisti.

La inscriere se achita minim 150 €.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Muntele ATHOS, Salonic, Meteora, Atena, PELOPONEZ (Nafplio, Epidauros, Micene, Canalul Corint), SPARTA, OLIMPIA CAP SUNION, croaziera pe Marea Ionica, Delfi, insulele CORFU si SKIATOS.

Optional in 4 zile (zilele 3, 4, 5 si 8) se poate face plaja si baie in mare.

Servicii incluse:


servicii ghid roman;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*( un hotel de 2* are camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu si dus);
croazierele la Muntele Athos si Insula Skiatos ;
taxele pentru turisti si autocar de traversare a Marii Ionice (Igumenita – Corfu – Igumenita si la Patras din Peloponez in Grecia continentala) ;
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea;
taxe aeroport/securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport si comision.

Precizari:


Asigurarea medicala e obligatorie.


Itinerariu

• ZIUA 1
Duminica, ora 5.45 intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Air pentru destinatia Salonic. Decolare ora 7.45. Sosire la 8.45. Se vizitaza Biserica Sf. Dumitru (moastele). Tur de oras : Arcul lui Galerius, Rotonda, Bd Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb (popas), Piata Aristotel, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Timp liber. Nota - in zilele 1 si 2 cazarile vor fi in acelasi hotel.

Cazare in zona Platamonas – Larisa -Volos.
• ZIUA 2 (mic dejun)
Deplasare in zona Volos – croaziera la Insula Skiathos.

Cazare in zona Platamonas – Larisa -Volos.
• ZIUA 3 (mic dejun)
Deplasare la Monumentul LEONIDA de la Termopile - “Lupta dintre greci si persi” La DELFI se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Deplasare la Cap Sunion (posibilitate de plaja si baie in mare) unde se viziteaza (la asfintit) Templul lui Poseidon.

Cazare in Atena.
• ZIUA 4 (mic dejun)
Optional, Croaziera pe Marea Egee (85 € - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 100 € - daca se achita in Grecia), croaziera cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Altfel timp liber in Atena.

Cazare in Atena.
• ZIUA 5 (mic dejun)
Tur Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. Dupa amiaza - timp liber in Atena. Sugesti: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi, plaja si baie in Marea Egee. Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - Acropole in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans.

Cazare in Atena.
• ZIUA 6 (mic dejun)
Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Se viziteaza EPIDAUROS - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Popas la Nafplio (oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale). In MICENE (cea mai veche civilizatie greaca) se viziteaza Cetatea antica MICENE si Mormantul lui AGAMEMNON (regele cetatii Micene), apoi vizita Sparta.

Cazare in zona Olimpia-Pirgos.
• ZIUA 7 (mic dejun)
Se viziteaza Sanctuarul Olimpic din Olimpia. Traversarea Marii Ionice din Peloponez spre Grecia continentala.

Cazare in zona Igoumenitsa-Corfu.
• ZIUA 8 (mic dejun)
Vizita Palatul Achilion si timp liber in Kerkyra. La pranz plecare din Corfu

Cazare in Kalambaka.
• ZIUA 9 (mic dejun)
In Kalambaka se viziteaza Manastirea suspendata Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia Katerini.

Cazare in zona Salonic.
• ZIUA 10
Marti (mic dejun). Deplasare la Ouranopolis - croaziera la Muntele ATHOS. Transfer la aeroport.Prezentare la imbarcare – ora 20.30. Decolare din Salonic, ora 22.30. Sosire la Otopeni, ora 23.30.


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  
19.aug.2018 - 28.aug.2018 9 nopti avion 645 EUR


Cerere circuit

Detalii cerere










Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: duminica, 19, august
Durata: 9 nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit: Circuit Grecia 10 zile avion
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:



Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Pret/persoana in DBL:
645 EUR
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata