Stimati turisti,
Anuntam cu regret ca pe toata perioada starii de urgenta agentia Best Tourism ramane inchisa. Pentru urgente, ne puteti contacta la numerele de telefon: 021.794.75.07 / 0784.215.628 / 0784.215.626

Toate rezervarile la Pensiunea Gulliver Delta Resort - Murighiol cu plecare pana la data de 16.05.2020, vor fi relocate in alte perioade, iar pentru relocare va rugam sa reveniti dupa ridicarea starii de urgenta.
In legatura cu situatia turistilor care au rezervari dupa 16.05.2020, momentan nu putem oferi informatii cu privire la perioada in care ni se va permite sa mergem in vacanta.
Vom reveni cu detalii in momentul in care vom afla ce masuri va lua Guvernul Romaniei la vremea respectiva.

 
/Italia/Toscana/6315/circuit-Toscana-Circuit-Italia-Renasterii--Toscana/378089.html http://circuit.besttourism.ro/Italia/Toscana/6315/circuit-Toscana-Circuit-Italia-Renasterii--Toscana/378089.html

Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Italia > Toscana > circuit Toscana Circuit Italia Renasterii Toscana

Circuit Italia Renasterii- Toscana


Italia, Toscana , nopti
Italia Italia Italia Italia Italia Italia Italia
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


Bonus:Croaziera pe Dunare in Budapesta.

Servicii incluse:- Transport autocar clasificat;
- 7 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 2*-3*;
- Ghid insotitor roman;
Precizari:


Tariful nu include:

- Intrari la obiectivele turistice,ex.informativ: Basilica Santa Croce-5 euro; Palazzo Pitti-12 euro; Santa Maria del Fiore-6 euro; Palatul Dogilor 12 euro; Pestera Postojna – 23 euro;
- Vaporetto in Venetia (aprox. 16 euro/persoana);
- Ghizi locali in Florenta,Venetia- 5 euro/persoana/oras(obligatoriu);
- Taxe de oras/statiune - se achita la receptia hotelului- intre 2-5 euro/pers.Itinerariu

• Ziua 1: Bucuresti – Belgrad – Slavonski Brod(Croatia)
Ora 05:30 Imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei – Muzeul CFR.
Ora 06:00 Plecare pe traseul: Buc.-Craiova – Drobeta Tr.Severin-Belgrad. Cazare inzona Slavonski Brod.
• Ziua 2: Slavonski Brod – Opatija - Padova
Mic dejun. Ne indreptam spre Italia cu un repaus la ora pranzului in renumita statiune croata de la tarmul marii Adriatice , Opatija . Cazare in zona Padova.
• Ziua 3: Padova – Bologna – Florenta
Mic dejun. In Padova vom vizita Bazilica Sfantului Anton de Padova, unul dintre cei mai iubiti sfinti ai Italiei si ai lumii crestine.Deplasare spre Bologna,vizita in centrul istoric al orasului,Piazza Maggiore. Vom patrunde in vestita regiune Toscana si ne vom caza pentru trei nopti in zona Montecatini Terme-Florenta.
• Ziua 4: Orasul Renasterii Florenta
Mic dejun. Vom petrece intreaga zi in capitala regiunii Toscana,orasul Florenta,considerat leaganul Renasterii italiene,vom admira: Biserica Santa Croce, Domul,Campanila,Piata Signoriei, Ponte Vecchio, Palatul Pitti, Galeriile Uffizi.Timp liber la dispozitie sau cumparaturi in zona Chianti. Cazare la acelasi hotel.
• Ziua 5: Pisa – Viareggio - La Spezia – Cinque Terre
Mic dejun.Deplasare spre Pisa si vizita Curtea Miracolelor,Turnul Inclinat,Catedrala si Baptisterul. Traseul spre La Spezia ne conduce prin Viareggio de-a lungul Coastei Liguriei.In La Spezia avem timp liber sau ne incumetam sa urcam spre cele 5 sate(Cinque Terre) suspendate deasupra marii. Cazare acelasi hotel.
• Ziua 6: Toscana – Venetia
Mic dejun.Plecam din Toscanacatre Venetia.Odata ajunsi aici ne deplasam cu vaporetto pana la Piazza San Marco.Din Salonul Europei(asa cum numea Napoleon aceasta piata) incepem traseul pietonal catre Podul Rialto de unde putem admira celebrele palate situate de-a lungul Canalului Grande. Cazare zona Veneto.
• Ziua 7: Veneto – Postojna – Budapesta
Mic dejun.Pornind catre Budapesta vom face o oprire la cea mai mare si renumita pestera a Europei, Postojna,o fascinanta lucrare a naturii pe 5 km de galerie.In continuare drumul ne conduce pe langa lacul Balaton pana in Budapesta.Ne asteapta aici o croaziera pe Dunare cu un pahar de sampanie. Cazare in zona Budapesta.
• Ziua 8: Budapesta – Nadlag – Bucuresti.
Mic dejun.Vom pleca catre Bucuresti unde vom ajunge in cursul serii,functie de formalitatile vamale si traficul din tara.


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata