/Serbia/Belgrad/6114/circuit-belgrad-1-decembrie-la-belgrad-autocar/367469.html http://circuit.besttourism.ro/Serbia/Belgrad/6114/circuit-belgrad-1-decembrie-la-belgrad-autocar/367469.html

Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Serbia > Belgrad > circuit belgrad 1 decembrie la belgrad autocar

1 Decembrie la Belgrad autocar


Serbia, Belgrad , nopti
Belgrad Belgrad Belgrad
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


Istorie si mister in orasul contrastelor!

Boatel Compass River City 3* www.hotelcompass.rs
Va invitam sa va bucurati de o experienta inedita, un sejur incantator, intr-un hotel plutitor, inaugurat 2015, cu 88 de cabine elegante, dotate cu tot confortul (fara TV si balcon). Va stau la dispozitie – bar, restaurant, piscina, o terasa cocheta, WI-FI gratuit.
Important! Debarcarea se va face langa Hotel Iugoslavia , la o distanta de aprox. 700 m de Boatel Compass , avand in vedere faptul ca hotelul se afla pe faleza intr-o zona pietonala.

Grup minim 40 pers.
ATENTIE: Toate intrarile la obiectivele turistice in Serbia se achita in moneda nationala – dinar sirbesc !!!
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programuluiServicii incluse:


Transport autocar clasificat pentru transport international ;
3 nopti cazare cu mic dejun la hotelul ales ;
Insotitor de grup
Tur de oras Belgrad
Excursie in Voivodina

Precizari:


NU SUNT INCLUSE IN PRET:
Asigurarea medicala – 39 lei ; Asigurare Storno
Asigurare Travel (medicala+storno) – 55 lei ;
Excursiile si vizitele optionale ;
Nu sunt incluse biletele de intrare la obiectivele turistice, exceptie facand Casa Florilor si Muntele Avala daca se alege aceasta excursie optionala!
SUPLIMENTE :
-copil 0-6,99 ani - 65 euro;
-copil 7-11,99 ani - 99 euro;
-camera single - 40 euro.

Excursii optionale – TARIFE SPECIALE pentru inscrierea din tara :
Wellcome dinner la hotel – 10 Euro (inscrierile se fac doar din tara)
Cina traditionala in Skadarlija 25 Euro
Casa Florilor , Muntele Avala 15 Euro
Tur pietonal si cina in zona Zemun 20 Euro

IMPORTANT :
Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale, se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !


Itinerariu

• Ziua 1/ Joi SPRE BELGRAD
Intalnire la ora 05.30 in parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), plecare ora 06.00 pe traseul Bucuresti – Pitesti – Craiova – Drobeta Turnu Severin. Dupa trecerea in Serbia, ne bucuram sufletele cu peisajul de o incredibila frumusete, oferit de Dunare la Cazane, pentru a ajunge dupa amiaza in cocheta capitala sarba. Cazare la hotelul Boatel Compass River 3*. Optional cina.
• Ziua 2/ Vineri BELGRAD (tur de oras inclus) – SKARDALIJA program festiv de 1 Dec (optional)
Mic dejun. Descoperim Belgradul intr-un tur panoramic de autocar – Biserica Sfantul Sava, Piata Slavia, Palatul Belgrad, Primaria,Parlamentul, Teatrul National, Muzeul National si Universitatea si ne bucuram de o plimbare pietonala in Kalemgdan si recapitulam istoria milenara a Fortaretei Belgrad, situata la confluenta raului Sava cu fluviul Dunarea, continuam cu centrul istoric al urbei pe vestita strada Knez Mihailova cu vizita la Biserica Arhangelul Mihail.
Spre seara va invitam sa descoperiti pitorescul cartier Skaralija (supranumit Montmartre-ul belgradean ) intr-un program optional si recomandat . Zona s-a dezvoltat incepand din a doua parte a secolului 19, datorita numerosilor artisti ce si-au stabilit aici atelierele de creatie si au transformat-o intr-o atractie boema. Pe stradutele inguste, cu mici galerii cochete, expozitii in aer liber si muzicieni ambulanti se afla unele dintre cele mai cunoscute restaurante locale, prilej pentru a degusta din deliciile bucatariei sarbesti intr-un program optional. Seara cazare la hotelul Boatel Compass River 3*.
• Ziua 3/ Sambata MUNTELE AVALA , CASA FLORILOR (optional) – TUR SI CINA IN ZONA ZEMUN (optional)
Dupa micul dejun va invitam intr-un program optional la Muntele Avala - situat la 17 km de oras – aici este locul unde se afla turnul de televiziune si Monumentul eroilor din 1912-1918.
Dupa amiaza ajungem la Casa Florilor unde se afla locul de odihna al Maresalului Tito cat si Muzeul de Istorie al Iugoslaviei.
Seara optional tur pietonal in zona Zemun la Turnul Gardos si cina la un restaurant in zona cheiului. Seara cazare la hotelul Boatel Compass River 3*.
Important! Turnul Gardos se afla amplasat in varful unui deal iar deplasarea se va face pe jos, urcarea fiind pe drum cu piatra cubica . Asadar va rugam sa aveti incaltaminte comoda!
• Ziua 4/ Duminica INCURSIUNE IN VOIVODINA – retur Bucuresti
Mic dejun. Pornim pe drumul nostru spre tara, pe traseu vom face o oprire in Voivodina, la Kovacica, localitate situata la 49 de km de Belgrad, in Banatul de sud-est, infiintata in anul 1802, o adevarata oaza de traditii. Aici vom vizita galeria de pictura naiva si atelierul de viori Jan Nemcek. Programul include degustarea unei placinte traditionale insotita de bauturi racoritoare. Seara sosire la Bucuresti in functie de traffic si formalitatile vamale.


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata