/Serbia/Belgrad/6215/circuit-belgrad--belgrad--revelion-2019--petrecere-ca-in-balcani/373933.html http://circuit.besttourism.ro/Serbia/Belgrad/6215/circuit-belgrad--belgrad--revelion-2019--petrecere-ca-in-balcani/373933.html

Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Serbia > Belgrad > circuit belgrad belgrad revelion 2019 petrecere ca in balcani

Belgrad - Revelion 2019 - Petrecere ca in Balcani


Serbia, Belgrad , nopti
Belgrad Belgrad Belgrad
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Servicii incluse:


transport cu autocar modern dotat cu aer conditionat pentru tot traseul;
4 nopți cazare Hotel Elegance 3*/similar;
mic dejun;
vizitele si excursiile prevazute in program

Precizari:


Nu sunt incluse:
Excursiile opţionale;
Alte taxe şi cheltuieli personale;
Alte mese decat cele mentionate in program;
Asigurarea medicala si asigurarea storno;
Alte obiective turistice decat cele mentionate.

Optionale:
 Cina Festiva de Revelion – Skardalija (tariful va fi anuntat pana la 30.09.2018 iar inscrierea se va face din tara)
 Excursia Voivodina – 20 euro/persoana

Suplimente si reduceri:
 Supliment de single 115 €
 Reducere a treia persoana in camera tripla -10 euroItinerariu

• Ziua 1. (30.12) București – Belgrad
Ne îmbarcăm în autocar la ora 6.30 dimineaţa din Autogara Centrală - București și plecăm pe ruta Pitesti – Sibiu - Timisoara. Ajungem seara în Belgrad, și ne rămâne timp să facem un scurt tur panoramic. La început, ne încearcă un puternic sentiment de déjà vu: aceleași clădiri stereotipe, bulevarde largi flancate de blocuri de locuințe, cartiere urbanizate în stilul caracteristic al epocii comuniste. Apoi totul se schimbă și putem să admirăm clădirile și monumentele istorice îmbăiate în lumini ambientale. Ne vor impresiona pe rând: Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Printesei Ljubica, artera pietonala Kneaz Mihaljov. Pornim spre hotel pentru cazare.
• Ziua 2. (31.12) La pas prin Belgrad
Micul dejun ne pregătește pentru un tur intensiv al unui oraș care are multe de povestit. Asediul nostru începe prin Poarta Leopold, punctul de acces către centrul istoric. Belgradul s-a ridicat pe vechea Cetate Singidunum, fondat de un trib celtic și transformat de romani într-un centru de apărare la granița imperiului. Cetatea se află în
Parcul Kalemegdan, un spațiu ce se întinde până la malurile Dunării și ale Râului Sava. La distanță de câțiva pași zărim: Poarta Zindan, Poarta lui Despot, Fântâna Romană, Biserica Ruzica, Muzeul de Istorie Naturală, Monumentul Recunoștinței Franceze, Poarta Vidin și Turnul cu Ceas. Lăsăm în urmă cetatea și facem o scurtă oprire la Catedrala Ortodoxă Arhanghelul Mihail, construită la ordinele domnitorului Milos Obrenovic, în 1837 iar peste drum zărim şi Palatul Prinţesei Ljubica. Continuăm plimbarea pe artera pietonală Kneaz Mihajlov, faimoasă pentru cafenelele și magazinele foarte en vogue. Aici găsim un oraș vibrant, plin de viață și istorie, cu edificii civile în stil neoclasic sau baroc ce poartă amprenta Habsburgică de sec. al XIX-lea. După ce ajungem în Piața Republicii, intrăm în Skadarlija, cartierul boem al Belgradului, corespondent al celebrului Montmartre din Paris, cu o puzderie de cafenele și cârciumi unde odinoară își făceau veacul scriitori, artiști și actori la sfârșitul secolului XIX. Câteva dintre localuri mai primesc și astăzi oaspeți, Dva Jelena, Zlatni Bokal și Tri Sesira. În cârciumi, notele muzicale readuc atmosfera de început de secol XX, cu chansonete sau folk și jazz autohton și clinchet de pahare, acompaniate de o animație veselă și voci petrecărețe. Vizita noastră continuă cu Catedrala Sf. Sava, cea mai impunătoare catedrală ortodoxă din Balcani, incendiată de către turci în 1595 și reconstruită în secolul XIX.
Revenim la hotel, unde ne pregătim să sărbătorim trecerea în noul an, așa cum se cuvine, cu delicii culinare, licori delicioase si muzică bună, într-o atmosferă de neuitat. Petrecerea de Revelion va avea loc în boemul cartier Skadarlija , unde vom întampina noul an în compania prietenilor întalniți în călătorie și ne vom face noi amintiri frumoase.
• Ziua 3. (01.01) Belgrad
In prima zi a noului an , facem o plimbare relaxanta pe chei în Zemun - cândva un cartier mai rău famat care actualmente a prins culoare și curaj și își trăiește a doua tinerețe. Între noi fie vorba, aici se găsește cel mai bun street-food din Belgrad. Ne mai ramane timp liber pentru a cutreiera in voie orasul si a descoperi pe cont propriu locuri noi și fascinante.
• Ziua 4. (02.01) Belgrad – Voivodina
Dupa ce luăm micul dejun, avem program liber, iar pentru cei care sunt dornici să extindă aventura pe meleagurile sârbești, propunem o excursie opțională spre nord, în provincia Voivodina. Șoseaua ne poartă prin peisaje rurale pline de farmec, trecând pe lângă muntele Fruska și pădurile Lyndon care ascund printre coroanele dese ale codrilor cele 16 mănăstiri ortodoxe ridicate aici în Evul Mediu. Oprim în pitorescul oraș Sremski Karlovci. Clădirile vechi baroce ne amintesc de turtele dulci de marțipan. Zăbovim destul cât să aflăm de istoria colorată și multi-culturală a locului şi trecem pragul Catedralei Ortodoxe Sf. Nicolae.
Am ajuns și în Novisad, al doilea oraș ca mărime din Serbia. Păstrând tradiția încă din timpul guvernării austro-ungare, Novisad este astăzi un centru cultural înfloritor, cu o istorie legată de o pleiadă de intelectuali și artiști de notorietate din Serbia. Din Piața Libertății, punctul zero al orașului, putem face scurte incursiuni spre atracțiile principale: Palatul Episcopal Ortodox, Catedrala Romano-Catolică, Catedrala Ortodoxă Sf. Gheorghe, Teatrul Național și Sinagoga, una dintre cele mai bine păstrate lăcașuri de cult de acest gen din Europa. Ne plimbăm la pas pe aleile pietonale și ne amestecăm în mulțimea de oameni, localnici sau călători care nu fac altceva decât să se bucure de fiecare clipă. Seara ne întoarcem în Belgrad cu amintiri frumoase din călătoria noastra prin Voivodina.
• Ziua 5. (03.01) Belgrad - Bucuresti
După micul dejun, plecăm spre țară, amintindu-ne cu drag despre toate locurile minunate pe care le-am văzut, nerabdatori sa pornim din nou la drum.


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata