/Singapore/Singapore/6220/circuit-.html http://circuit.besttourism.ro/Singapore/Singapore/6220/circuit-.html

Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Malaezia si Singapore - Revelion 2019


Singapore, Singapore , nopti
Singapore Singapore Singapore Singapore Singapore
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


Kuala Lumpur – Malacca - Singapore – Insula Sentosa

Servicii incluse:


 Bilet de avion Bucureşti – Kuala Lumpur si Singapore – Bucureşti, zboruri cu escala operate de Qatar Airways (orarul de zbor se poate modifica);
 Taxele de aeroport ;
 Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispoziţie conform programului;
 7 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*;
 2 prânzuri;
 Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
 Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
 Asigurare medicală de călătorie şi storno;
 Ghizi locali;
 Conducător de grup român.

Precizari:


Nu sunt incluse:
 Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
 Alte servicii decât cele menţionate în program;
 Taxa de ieşire din ţară, dacă se aplică;
 Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Suplimente si excursii optionale:
 Supliment de single 590 €
 Cina Revelion 140 €/pers.
 Night Safari 75 €/pers
 Insula Sentosa 90 €/pers
 Round Island Tour 100 €/pers.(grup minim de 15 persoane).

Acte necesare pentru obtinerea vizei:
 pașaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei, nu se acceptă paşaport temporar
Itinerariu

• Ziua 1. (27.12) Plecare Bucuresti
Călătoria noastră începe de pe Aeroportul Internațional Otopeni București, de unde ne îmbarcăm pentru zborul Qatar Airways spre Kuala Lampur.
• Ziua 2. (28.12) Kuala Lumpur
Sosire pe seara in Kuala Lampur unde ne intalnim cu soferul pentru transferul catre hotel Hotel Stripes 4* (Deluxe rooms) sau similar.
• Ziua 3. (29.12) Kuala Lumpur
In această dimineață facem un pas înapoi până la sfârșitul anilor 1800 și exploram modul în care Kuala Lumpur a pornit dintr-un oraș devastat de un mare incendiu la cladiri înalte urbane, cu proiecte de ultimă generație, cu modele futuriste, structuri care au rezistat testului timpului. Admiram frumusețea clasică a clădirilor ridicate în timpul dominației britanice de 151 de ani și se termină cu vizite la clădirile sofisticate moderne
care alcătuiesc orizontul Kuala Lumpur, care a început odată ca un oraș minier de staniu la confluența dintre râurile Klang și Gombak, Regulă colonială. Aflam povestile din spatele unor clădiri istorice interesante istorice, în vârstă de peste 100 de ani, în apropiere. Mai târziu, ne bucuram de un prânz extravagant, la 285 de metri deasupra solului, la restaurantul rotund Atmosphere 360 din KL Tower. Ne bucuram de vederi spectaculoase ale orașului, ce se încadrează într-o răspândire glorioasă a bucătăriilor moderne și autentice din bucătăria malaeziană și internațională. Vom alege dintr-o gamă delicioasă de aperitive, inclusiv Salata de papaya Thai și roșii de primăvară vietnameză, dupa care vom savura masala de miel proaspăt preparat, crabul de ardei prăjit și alte feluri de mâncare a-la minute. După masa de prânz, facem o plimbare departe de orașul plin de viață metropolitane Kuala Lumpur, cu o vizită la peșterile Batu, o serie de caverne și peșteri în Gombak, la nord de Kuala Lumpur. Situat pe malurile râului Batu, este unul dintre cele mai populare altare hinduse din afara Indiei și este punctul focal pentru festivalul hindus Thaipusam. Cazare la hotelul din Kuala Lumpur.
• Ziua 4. (30.12) Kuala Lumpur – Malacca
Continuăm descoperirea Malaeziei ajungând azi în Malacca, un oraș-stat situat în partea de Sud a peninsulei Malaeziene, cel mai vechi oraș al ţării. Brăzdat de canale înguste de-a lungul cărora se întind șiruri de case colorate, alături de temple străvechi și de boutique-uri moderne, este poate cel mai romantic oraș al Malaeziei. Așezarea este o fostă colonie portugheză, olandeză și britanică și face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Vizităm aici Piaţa Olandeză, unde vedem Biserica lui Hristos, cea mai veche biserică protestantă din stat, Fântâna clădită de britanici în cinstea Reginei Victoria,Turnul cu Ceas ce se ridică în spatele fântânii, iar apoi continuăm cu Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinez de aici, Porta de Santiago, amintire a ocupaţiei portugheze și Biserica Sfântul Paul, locul unde Francisc Xaveriu a înfiinţat prima școală modernă a statului. După-amiază luam masa de prânz la un restaurant autentic Peranakan, renumit pentru dishing fusion chineză, malay și alte bucătării. Apoi, ne indreptam spre Templul Cheng Hoon Teng, unul dintre singurele locuri în care cei trei piloni ai spiritualității chineze, taoismul, budismul și confucianismul se găsesc sub un singur acoperiș.
După-amiaza, facem o plimbare de-a lungul străzii Jonker spre malurile fluviului maiestuos din Malacca, înainte de a ne bucura de un excursie cu barca relaxantă în jurul acestui oraș fermecător listat de UNESCO. Ajungem la Casa Del Rio Melaka 4* (Deluxe Lago rooms) sau similar din Malacca.
• Ziua 5. (31.12) Malacca – Singapore
După ce luăm micul dejun ne îmbarcăm într-un autocar cu destinaţia Singapore. Pășim într-o lume în care chemările la rugăciune concurează cu agitaţia capitalismului, unde bătrânii joacă mahjong, iar tinerii se relaxează cu meciuri de cricket. Această fascinantă diversitate de stiluri de viaţă, culturi și religii înflorește în cadrul unei societăţi foarte bine organizate și închegate. Singapore e o metropolă modernă foarte curată, înconjurată de parcuri verzi și atent îngrijite. Bucătăria locală este o atracţie turistică populară și o importantă particularitate culturală. O experienţă locală autentică nu poate fi completă fără o vizită la Hawker Center, un local iconic unde puteţi servi mâncăruri și băuturi locale. Acest oraș este faimos și pentru numărul mare de mall-uri și magazine extravagante. După un drum de aproximativ 4 h ajungem la hotelul Peninsula Excelsior 4* (Superior Room) sau similar din Singapore unde ne pregatim pentru cina festiva de Revelion pentru a celebra trecerea in noul an pe aceste meleaguri deosebite.
• Ziua 6. (1.01) Singapore
Turul de astăzi este o experienţă cu nenumărate contraste între nou și vechi. Descoperim istoria, cultura și stilul de viaţă al incitantului Singapore. Trecem prin cartierul colonial pentru a admira Padang, o zonă verde foarte întinsă, destinată relaxării și sporturilor, așezată chiar în centrul orașului, apoi ne îndreptăm spre Esplanade
Theatres, o construcţie postmodernistă imensă, cu rol de sală de spectacole, așezată pe malul râului Singapore. În apropiere descoperim și Statuia Merlion, simbolul orașului, sub forma unei creaturi imaginare cu cap de leu și trup de pește, ce face trimitere la originile orașului ce a fost odată o mică așezare pescărească. Continuăm cu una dintre cele mai vibrante și autentice districte, Little India, apoi cu imensul cartier exotic Chinatown. Turul culminează cu faimoasa grădină botanică a orașului,
descrisă de revista Times drept „cea mai frumoasă junglă urbană din Asia”. După terminarea turului vă puteţi petrece restul timpului după cum doriţi, sau opțional Night Safari. Fiind primul de acest tip din lume, desfășurat pe o suprafaţă de 40 de hectare, parcul dezvăluie viaţa și misterele nocturne ale junglei tropicale. Avem ocazia de a vedea o mulţime de animale nocturne, de la prădători feroce la animale mici și timide, aflându-ne în deplină siguranţă și confort, la bordul unui trenuleţ ce străbate parcul. Trecem prin habitate ce reproduc mediul natural de la poalele munţilor Himalaya, din Pădurile Asiei de Sud-Est sau din zona subcontinentului indian. După acest tur de safari ne vom deplasa către hotel. Cazare la hotelul din Singapore.
• Ziua 7. (2.01) Singapore – Optional Insula Sentosa
Astăzi, doritorii pot opta pentru o excursie pe Insula Sentosa, sau pot alege să rămână în Singapore, explorând orașul pe cont propriu. Deplasarea pe insulă se face cu telecabina, ocazie cu care putem admira orașul de la înălţime. Insula ne dezvăluie plaje cu nisip auriu, o gamă largă de atracţii tematice, spa-uri de renume mondial, zone cu vegetaţie luxuriantă, reședinţe luxoase, terenuri de golf și un imens Oceanariu cu pești tropicali. După ce ne-am lăsat fascinaţi de frumuseţea insulei, ne întoarcem în Singapore pentru a servi prânzul. După aceea, aveţi timp liber la dispoziţie, sau puteţi opta pentru o vizită la Grădinile Naţionale, unde veţi vedea renumitele sere climatizate Flower Dome și Cloud Forest, dar și grădinile verticale Supertrees. Flower Dome adăpostește elemente de vegetaţie specifice Africii de Sud, Californiei, Spaniei și Italiei. Avem ocazia de vedea specii precum baobabul, Copacul Fantomă din Madagascar și un măslin în vârstă de peste 1000 de ani. Cloud Forest adăpostește cea mai mare cascadă de interior din lume, în timp ce Supertrees oferă o panoramă deosebită deasupra grădinilor. Cazare la hotelul din Singapore.
• Ziua 8. (3.01) Singapore - București
Ai program liber sau, dacă îţi surâde ideea, vino cu noi într-o excursie opţională denumită Round Island Tour. Vom vedea orașul dintr-o altă perspectivă decât una turistică, depărtându-vă de zonele turistice și descoperind diversitatea culturii locale. Turul începe cu o plimbare prin piaţa de fructe unde găsim numeroase soiuri tropicale proaspete și delicioase. Următoarea oprire este la Barajul Kranji, locul unde armata japoneză a debarcat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a ataca fortăreaţa aliaţilor din Singapore, apoi la monumentul ridicat în memoria soldaţilor căzuţi la datorie. De aici, ne întoarcem în centrul orașului pentru a vizita Templul Dealul Luminos, cel mai mare templu budist din Singapore. Continuăm deplasarea spre Est, oprindu-ne întâi în Tampines și apoi în satul Changi, pentru a descoperi stilul de viaţă relaxat al sătenilor din această zonă. Cazare la hotelul din Singapore.
• Ziua 9. (4.01) Singapore - București
Seara avem transfer catre aeroportul din Singapore pentru zborul Qatar programat dupa miezul noptii (pe 5.01) catre casa. Ne întoarcem acasă cu amintiri deosebite, dar în mod special mai fericiţi că am descoperit o parte din cultura fascinantă a Asiei.


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata