/Spania/Barcelona/6103/circuit-Barcelona-Circuit-Toata-Spania-10-zile-autocar/365446.html http://circuit.besttourism.rohttp://circuit.besttourism.ro/Spania/Barcelona/6103/circuit-Barcelona-Circuit-Toata-Spania-10-zile-autocar/365446.html 23.sep.2018 Oferta actualizata in: 06.oct.2017 display:none

780 780

EUR Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Spania > Barcelona > circuit Barcelona Circuit Toata Spania 10 zile autocar

Circuit Toata Spania 10 zile autocar


Spania, Barcelona Spania, Zaragoza Spania, Madrid Spania, Cadiz Spania, Granada Spania, Valencia , 9 nopti
Spania Spania Spania Spania Granada Granada Granada Spania
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


ZIUA 1 – Vineri, ora 6, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni - check in BLUE AIR pentru destinatia Barcelona. Decolare la ora 7.55, sosire la ora 10.15. Excursie pt vizita M-tirea Montserrat. Tur Barcelona pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas (o ora) la Sagrada Familia. Cazare in Barcelona.

ZIUA 2 (mic dejun). Vizita: Parcul Guell, Muzeul Picasso si Muzeul Gaudi. Timp liber-plimbare si shopping pe Ramblas, faleza (Aquarium). Ora 17-deplasare la Zaragoza (popas 1 ora in centru).

Cazare in Zaragoza.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pt vizita El Escorial si Valea celor cazuti (Vale de los Caidos).Tur Madrid pe traseul: Gara Atocha, Puerta del Sol,Castiliana,Catedrala Nuestra Segnora,pietele Spaniei,Orientului si de Toros. Cazare in Madrid.

ZIUA 4 (mic dejun).Vizita Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber-shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Madrid.

ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Toledo si Aranjues. Cazare in zona Montoro - Cordoba.

ZIUA 6 (mic dejun). In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei.

Cazare in zona Cadîz.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar-tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei – panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Pe Costa del Sol-popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga. Cazare in Granada.

ZIUA 8 (mic dejun). In Granada-vizita(include: bilet,ghid local,audiofon si taxa rezervare) Complexul Alhambra(Gradinile si Palatul Generalife, Fortareata Alcazaba, Palatul lui Carol al V-lea, Medina si Ansamblul celor 5 Palate Maure).Ora 12-plecare spre Alicante (popas o ora). Cazare in zona Valencia.

ZIUA 9 (mic dejun) – Sambata. Deplasare la Valencia-vizita centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor. Transfer la aeroport. Decolare din Valencia la ora 20. Sosire in Aeroportul Otopeni la ora 00.20.

Pret adult: 780 €
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii).

Supliment single 215 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

La inscriere se achita minim 350 €.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Grup minim 25 turisti.

Madrid, Barcelona, El Escorial, Toledo, Aranjues,Vale de los Caidos, Marbella, Cordoba, Sevilla, Zaragoza, Granada, Malaga, Valencia, Montserrat) – GIBRALTAR

Servicii incluse:


taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport–hotel–aeroport;
tur Gibraltar, Alhambra si excursiile (fara biletele de intrare) la : Manastirea Montserat, Valea celor cazuti si El Escorial;
servicii ghid roman;
transport avion Bucuresti – Barcelona / Valencia – Bucuresti;
8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.


Precizari:


Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

Asigurarea medicala e obligatorie.
Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  
18.mai.2018 - 27.mai.2018 9 nopti avion 780 EUR
25.mai.2018 - 03.iun.2018 9 nopti avion 780 EUR
17.aug.2018 - 26.aug.2018 9 nopti avion 780 EUR
14.sep.2018 - 23.sep.2018 9 nopti avion 780 EUR


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: vineri, 18, mai
Durata: 9 nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit: Circuit Toata Spania 10 zile autocar
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Pret/persoana in DBL:
780 EUR
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata