/Ungaria/Budapesta/5818/circuit-Budapesta-Circuit-2017-autocar-Venetia-6-zile/363986.html http://circuit.besttourism.rohttp://circuit.besttourism.ro/Ungaria/Budapesta/5818/circuit-Budapesta-Circuit-2017-autocar-Venetia-6-zile/363986.html

Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Ungaria > Budapesta > circuit Budapesta Circuit 2017 autocar Venetia 6 zile

Circuit 2017 autocar Venetia 6 zile


Ungaria, Budapesta Italia, Padova , nopti
Budapesta Budapesta Budapesta Padova Budapesta Padova Budapesta Budapesta
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


VENETIA (Murano, Burano) – MILANO – VERONA
PADOVA – VIENA - Lacul Balaton - Pestera Postojna 6 zile

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 80 є.
La inscriere se achita minim 100 є.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 40 є.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Asigurarea medicala este obligatorie.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor etc.

Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.


Servicii incluse:


· servicii ghid roman ;
· transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
· 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***.
a) 25 € = Venetia (taxe pentru intrarea autocarului in oras, transport autocar si vaporas);
b) 15 € = excursia la Milano ;
c) 15 € = croaziera pe Dunare la Budapesta.

Precizari:


Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera etc.) si nici ghizii pt. acestea.


Itinerariu

• ZIUA 1 - luni
Ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta – Gyor.
• ZIUA 2
Mic dejun. Deplasare la VIENA, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).
Obs. - cazarile din zilele: 2, 3 si 4 sunt in acelasi hotel. Cazare in zona Venetia - Padova.
• ZIUA 3
Mic dejun. Excursie la Padova – vizita Catedrala Sf. Anton. In VERONA - vizita: Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena romana. Excursie la MILANO - vizita: Castelul Sforzesco (exterior), Domul (optional, urcare), Piata Opera “SCALA” cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele. Cazare in zona Venetia - Padova.
• ZIUA 4
Mic dejun. Deplasare cu autocarul in Piata Tronchetto din Venetia, apoi deplasare cu vaporasul (Canal Giudeca, Piata San Marco si retur in Piata Tronchetto). In Venetia se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pentru a vedea Canale Grande. Timp liber sau optional, cu vaporasul la Murano si Burano. Ora 20.30 – plecare cu autocarul din Piata Tronchetto. Cazare in zona Venetia - Padova.
• ZIUA 5
Mic dejun. Vizita POSTOJNA - cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi
subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Deplasare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in Budapesta.
• ZIUA 6
Mic dejun. Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata