/Ungaria/Budapesta/5938/circuit-Budapesta-Circuit-Toata-Germania-12-zile-autocar/364644.html http://circuit.besttourism.rohttp://circuit.besttourism.ro/Ungaria/Budapesta/5938/circuit-Budapesta-Circuit-Toata-Germania-12-zile-autocar/364644.html 19.aug.2018 Oferta actualizata in: 29.sep.2017 display:none

660 660

EUR Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Ungaria > Budapesta > circuit Budapesta Circuit Toata Germania 12 zile autocar

Circuit Toata Germania 12 zile autocar


Ungaria, Budapesta Austria, Innsbruck Germania, Munchen Germania, Bonn Belgia, Bruxelles Olanda, Amsterdam , 11 nopti
Germania Amsterdam Munchen Amsterdam Amsterdam Munchen Innsbruck Germania Bruxelles Budapesta Budapesta Budapesta
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


Pret adult: 660 €

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 315 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

La inscriere se achita minim 200 €.


Servicii incluse:


servicii ghid roman ;
11 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2 **(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.
excursii (fara biletele de intrare) la Waterloo si Brugee.

Precizari:


Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Asigurarea medicala este obligatorie.


Itinerariu

• ZIUA 1–miercuri, ora 06
Prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-deplasare pe ruta Pitesti-Sibiu-Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din po-duri(Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi).

Cazare in zona Budapesta-Gyor.
• ZIUA 2 (mic dejun)
Deplasare la Viena, scurt tur de oras cu autocarul pe ringul vienez de unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora). Deplasare(cu popas si vizita Manastirea Melk) la Salzburg se viziteaza Casa MOZART si Gradinile Mirabell. In Insbruck-popas in centru.

Cazare in zona Insbruck-castelele Bavariei.
• ZIUA 3 (mic dejun)
Popasuri (cate 90 min.)-vizita castelele Bavariei Linderhof (unde-si organiza vanatorile regele Ludovic II) si Neuschwanstein, iar in Munchen: Primaria, Marienplatz si Hofbrauhaus (beraria de la 1589).

Cazare in Munchen.
• ZIUA 4 (mic dejun)
In Nurenberg - plimbare pietonala in centru la: Schoner Brunnen (fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. In Frankfurt (orasul zgarie-norilor) - vizita Casa natala Gothe. Deplasare pe Valea Rinului (Bingen - Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. In LUXEMBOURG – vizita centrul istoric si Catedrala Notre Dame.

Cazare in Germania (zona Koblenz-Bonn).
• ZIUA 5 (mic dejun)
In Bonn –vizita Casa natala Bethoven. In Koln se viziteaza Domul (inclus in top - 100 minuni ale lumii). Excursie la Brugge–vizita centru, plimbari cu vaporasul.

Cazare in Bruxelles.
• ZIUA 6 (mic dejun)
Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul : Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Coeur, Platoul Heysel (vizita - Atomium, MiniEuropa). Tur pietonal in Bruxelles : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Houbert. Timp liber, shopping. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.

Cazare in Bruxelles.
• ZIUA 7 (mic dejun)
Excursie la Waterloo unde se viziteaza monumentul marii batalii. La Rotterdam popas 1 ora in zona centrala. In Delft shopping la centrul de portelan. Vizita (exterior) Tribunalul International din Haga. Tur Amsterdam cu autocarul pe traseul: Piata Dam, Palatul Regal, Gara centrala, Piata Waterloo, Canalul Amstel.

Cazare in Amsterdam.
• ZIUA 8 (mic dejun)
Timp liber. Sugestii : Muzeul National, SHOPPING (centrul de bijuterii), plimbare cu vaporasul pe canale (aprox. 10 €). Ora 14.30 - deplasare (450 km) plecare spre Germania.

Cazare in Hamburg.
• ZIUA 9 (mic dejun)
In Hamburg se viziteaza centrul orasului. Ora 11-deplasare (290 km) la Berlin – tur (3 ore) cu ghid local si popas in centru. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.

Cazare in Berlin.
• ZIUA 10 (mic dejun)
In POTSDAM – vizita Palatul SANSSOUCI. In DRESDA - vizita Castelul Zwinger si centrul orasului. Popas in Karoly Vary.

Cazare in Praga.
• ZIUA 11 (mic dejun)
Deplasare cu autocarul in orasul vechi la Castel (Hrad) - vizita Catedrala Sf. Vit, apoi tur pietonal: Mala Strana (vechi cartier situat in afara cetatii), Podul Carol (peste raul Vltava), Piata Primariei Vechi - Ceasul cu Sfinti. Ora 13-plecare spre Bratislava (popas 90 minute)–vizita Biserica Incoronarii Maria Tereza si faleza Dunarii.

Cazare in zona Gyor-Budapesta.
• ZIUA 12–duminica (mic dejun)
Deplasare Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  
08.aug.2018 - 19.aug.2018 11 nopti autocar 660 EUR


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: miercuri, 08, august
Durata: 11 nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit: Circuit Toata Germania 12 zile autocar
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Pret/persoana in DBL:
660 EUR
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata