/Ungaria/Budapesta/6110/circuit-Budapesta-Revelion-Budapesta-autocar/365463.html http://circuit.besttourism.rohttp://circuit.besttourism.ro/Ungaria/Budapesta/6110/circuit-Budapesta-Revelion-Budapesta-autocar/365463.html

Rezerva
Sau suna la 0735.314.742

Besttourism.ro > Circuit > Ungaria > Budapesta > circuit Budapesta Revelion Budapesta autocar

Revelion Budapesta autocar


Ungaria, Budapesta , nopti
Budapesta Budapesta Budapesta Budapesta Budapesta Budapesta
Iti place acest circuit? Verifica preturile in tabelul de mai jos si solicita o oferta prin intermediul formularului din josul paginii sau suna la numarul de Call Center 031.226.33.25.

Consultantii nostri iti stau la dispozitie. Solicita o oferta acum!

Detalii:


Supliment SGL: 400 lei
Reducere a 3-a persoană: 100lei
Tariful afișat este pentru loc în cameră dublă.
Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage România.

Plecările pe acestprogram se facdin București, dimineața la 7.00, de la Central Bus Station Bucharest, situat în spatele Autogării IDM, vis-à-
vis de Magazinul IDM și Gara Basarab -acces dinspre Ṣos.Orhideelor/ Pod Basarab.
Turiștii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu cel puțin jumătate de oră mai devreme față de orele de plecare menționate.
Așezarea în autocar va fi realizată de către ghidul însoțitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcție de ordinea înscrierii turiștilor).
Grupul minim pentru a se organiza acest program este de 40 de persoane.
Excursia opțională se organizează pentru un minim de 30 de persoane și se achită la ghid, în lei, la cursul BNR din ziua respectivă + 2%

Servicii incluse:


4 nopți de cazare la hotel 4* înBudapesta
Mic dejun bufet
Petrecere de revelion cuopen bar, cină festivă, muzică live și surprize la restaurantul Hotelului Astoria, în centrul Budapestei
Vizită la tradiționalul Târg de Crăciun
Tur de Budapesta
Vizită ghidată la Curbura Dunării, Esztergom, Visegrad, Szentendre
Alte vizite conform descrierii
Transport cu autocar modern, cu climatizare
Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

Precizari:


T A R I F U L N U I N C L U D E
Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
Taxe și cheltuieli personale
Intrările la obiectivele turistice
Excursiile opționale

E X C U R S I I O PȚIONALE N E I N C L U S E Î N T A R I F
Băile Rudas cu prânz: 35 euro/ persoană
Croazieră pe Dunăre cu cină festivă: 30 euro/ persoană
Concert de Anul Nou:începând de la 50euro/ persoană(în funcție de categoria de loc; rezervarea biletelor se face în momentul înscrieri)


Itinerariu

• Vineri, 29.12: București – Budapesta (aprox. 835 km)
Pornim din București dis-de-dimineaţă și ne îndreptăm spre Ungaria. Petrecem următoarele 4 nopți la un hotel de 4* din Budapesta.
• Sâmbătă, 30.12 : Turul orașului Budapesta
Azi ne așteaptă un tur de neuitat prin una dintre cele mai frumoase capitale ale Europei. Se vizitează cele mai importante monumente din oraș: Parlamentul, podurile de peste Dunăre, Opera, Piața Eroilor, Palatul Regal, Catedrala Sf. Ștefan, Bastionul Pescarilor, muzee (turul nu include intrările). La finalul turului, ne oprim în Piața Centrală, pentru o degustare de pălincă. Dupa amiază, program liber pentru a explora Budapesta pe cont propiu, de a vă bucura de shopping pe bulevardele centrale sau de atmosfera perfectă de iarnă la tradiționalul târg de Crăciun. Pe seară (opțional), croazieră pe Dunăre cu cină festivă.
• Duminică, 31.12: Băi Termale Petrecerea de Revelion
După micul dejun, bucurați-vă de timp liber pentru a vizita Budapesta pe cont propriu. Puteți face o vizită într-unul dintre faimoasele muzee, cum ar fi Palatul Regal, Marea Sinagogă sau Parlamentul; vizita grădina zoologică proiectată extravagant în stil art nouveau; savura un ceai și o prăjitură într-un decor grandios, cu candelabre superbe și sculpturi la cafeneaua New York; sau,puteți opta pentru o zi de relax la Băile Termale Rudas, unice în Europa atât din punct de vedere curativ, cât și pentru stilul arhitectural spectaculos. Veți avea parte de o experienţă de neuitat! După-amiază program de relaxare pentru petrecerea de revelion. Ne așteaptă cina festivă cu open bar,muzică live, dans, momente artistice și surprize la un restaurant celebru din centrul Budapestei
• Luni, 1.01: Defileul Dunării - Concert de Anul Nou (aprox. 120 km)
După o noapte albă, servim un mic dejun târziu. Apoi vă invităm să participați la o excursie de o jumătate de zi, în Defileul Dunării, parc național UNESCO. Un tur de poveste, care începe cu orașul medieval Esztergom, până la 1241 capitala Ungariei, continuă cu cetatea medievală Visegrad, capitala Ungariei în sec. al XIV-lea și reședința de vară a lui Matei Corvin. Iar la final, Szentendre, orășelul muzeu în aer liber al artiștilor plastici. Pentru o seară de neuitat, aveți posibilitatea de a rezerva bilete la Concertul de Anul Nou de la Arena Budapesta, bazat pe muzica lui Strauss, de Emerich Kalman si Franz Lehar.
• Marți, 2.01: Budapesta - București (aprox. 835km)
Ne pregătim de plecarea spre acasă.Sosire în București spre sfârșitul zilei.


Alege si rezerva

Perioada Durata Transport   Pret  


Cerere circuit

Detalii cerere


Date contact

 *


 *


 *


 *


Rezumat cerere
Plecare: joi, 01,
Durata: nopti
Supliment sgl.:
Partaj:
Circuit:
Nr. adulti: 1
Nr. copii: 0
Observatii:Sunt de acord cu termenii si conditiile
Trimite
Sau suna la 0735.314.742
Foloseste filtrele pentru a gasi oferta dorita la
 
Oras plecare: Luna:
Durata: Ziua:
Tip transport: Tip masa:
 
filtreaza »
 

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata